Stressz coaching

A stressz megfelelő kezelésével növelhető a minőségi életidő, valamint javulhatnak a társas kapcsolataid, az egészségi állapotod és az életed minősége.

A coaching hatására képes leszel önállóan, tudatosan és hatékonyan csökkenteni stressz szintedet, képes leszel időben felismerni a stressz jeleit, majd a tanult, és begyakorolt technikákkal megküzdeni velük.

A stressz által kiváltott hatások nagymértékben kezelhetők tudatos felkészüléssel, a megfelelő megküzdési stratégia kiválasztásával és az erőforrások megújításával.

A kezeletlen stressz hatékonyság-csökkenéshez, ingerlékenységhez, ezáltal emberi kapcsolatok romlásához és a legyengült immunrendszeren keresztül betegségekre való fogékonysághoz vezet. A 3-6 alkalmas beszélgetés sorozat első ülésén feltérképezzük az életed minden területét, az előforduló stresszorokat (mind a munkában, mind a magánéletben), és meghatározzuk a fejlődési utat. A coaching folyamat alatt megvizsgáljuk, hogy mely stresszt előidéző tényezőket lehet végérvényesen kiiktatni az életedből; és hogyan, melyeket lehet csökkenteni, és hogyan, valamint elkezdjük növelni az önreflexiós képességedet. Elősegítjük, hogy jobban megismerd saját reakcióidnak a stresszfolyamatban kifejtett hatásait. Már 3 alkalom után jelentős sikereket lehet elérni. Ha szükséges, életmódváltással vagy új technikák beépítésével (időgazdálkodás, konfliktuskezelés, prezentáció, relaxáció stb.) támogatjuk a fejlődésedet, bővítjük eddigi megküzdési stratégiáid tárházát.

 

Már az első alkalommal sem távozol “üres kézzel”!

Jelentkezek a konzultációra.

 

Vélemény, hozzászólás?